Det är inte svårt att starta företag!

Äntligen kommer här avsnitt 2 i Värmlandsentreprenören. Mycket jobb, en investeringsrunda, ett par lanseringar och en fantastisk dotter kom lite i vägen. Men den som väntar på något gott…

I detta avsnitt går jag igenom det jag tycker man ska tänka på inför sin företagsstart. I andra halvan så är det en hel del information att ta in men jag tror det kan lägga grunden till en lyckad planering av en företagsstart om mina råd lyssnas på.

Hör gärna av dig med kommentarer och frågor.

Trevlig lyssning!

En reaktion på “Det är inte svårt att starta företag!”

  1. Jag kände igen mig i mycket av det du sa. Mycket nyttig lyssning, tack för det!

    Det märks att du vet vad du pratar om. Det skapade tillit och jag kunde istället koncentrera mig på att lyssna och ta in det du säger.

    Jag fick jobba ihjäl mig på förra bolaget och göra allting själv trots att det skulle vara 50%/50%. Det var med en barndomsvän och det gick åt pipan. Det slutade med att han stängde av mina mail, jag tappade kontakten med mina kunder som jag hafe jobbst så hårt för att de skall vata nöjda,slängde bort kontrakt som var värda 300k-400k mm. Så där håller jag inte med om att det kan vara en bra idé att starta ett företag ned en vän.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *